Väl framme i Kalmar denna söndag möttes vi av en klarblå himmel och 15 grader varmt....den 27 oktober!! Men inom 2 timmar hade himlen öppnat sig och allt blev blött och smutsigt.
Vad gör det när allt bli så himla bra i slutet på dagen. 
Fanny skulle rida Gelden i monté. Spännande med tanke på att han inte gick speciellt snabbt trots sin vinst i början på säsongen 2.20. Snabba hästar skulle han möta i loppet. När starten gick hängde han på hästen framför och de bara drog iväg! In på upploppet kom två snabba ut uppvändigt och det blev en rafflande upploppsstrid med nästan 4 stycken i bredd när målet kom. De slutade 2:a slagen med 1 ynka hundradel. Den smått fantastiska tiden blev 2.01.2!!
I travloppet blev det en stor galopp och där blev det tyvärr ingen placering för Fanny och Gelden.
 
I nästa lopp startade både Marta och Ronaldinho. Regnet bara öste ner, men "Dino" tog ledningen och utökade och höll detta ända in i mål. Alli provade ett checkbett på honom för första gången. En chansning, men det visade sig vara en fullträff. Så fin har jag aldrig sett honom. Behövde ej gå nytt rekord. Gick 2.00.9. Marta tuffade på bakifrån och tog sig upp till en andraplats! Gick även hon på fin tid. 1.54.7.
 
I Ronaldinho´s andra lopp blev han trängd och fick en galopp, men slutade på en 4:e plats ändå. Kändes som det hade varit nära vinst annars. 
 
Dagens sista lopp för våra hästar var Marta´s lopp, bokstavligt talat. Det var lång distans på 2260m. Snabba hästar stod ruskigt nära bakom. När starten går drar Marta och Fanny iväg och utökar ledningen. Ganska snart kommer en häst upp utvändigt men Marta svarar ifrån och lyckas hålla ledning ända in i mål och det blev VINST! Fin tid på den långa distansen 1.54.4.
 
Trots regn, mörker och att klockan ändrats till vintertid, åkte vi MYCKET nöjda hemmåt med två trötta stjärnor i släpet där bak!
 
 Fanny och Gelden
 
 
 
Alli och Ronaldinho
 
 
 
 
 
 
 
Fanny och Marta
 
 
Ronaldinho,Alli, Marta,Fanny, Veronica och Gelden
 
LYCKAD DAG PÅ KALMAR!!