Sista tävlingen på Kalmar den 25/10. Med risk för regn hela dagen, var vi jättenöjda när det bara duggade lite då och då.

Tyvärr fanns det inget lopp för Fanny och Neptuna, men hon fick förtroendet att köra familjen Lindbergs shettis, Mazerati TL. Det hade gjort en start tidigare då hon tyvärr var diskad. Men efter dagens värmning kändes hon mycket bättre tyckte Fanny. Känslan var helt rätt och efter ett hårt upplopp där det visade sig skilja endast 1 sekund mellan varje på 2:an, 3:an ,4:an och 5:an, knep de 4:e platsen med tiden 2.23. Mycket godkänt!

Zeke och Alli körde först ett försök. De sex främsta gick vidare till final. Där blev det en 5:e plats på fina 2.20.....finalen nästa.
Med snabbhästarna i baken tog de en 3:e plats i finalen, helt ohotad, på 2.22.
Fantastiskt då vi ej hade förväntningar, när han var barfota fram. Men det funkade det också.

Förutsättningarna för en fin placering i championligan är god med tanke på att Zeke gjort 11 starter i år, och endast en placering sämre än 5:a.

Denna veckan är det höstlov och vädret kass såklart, men vi får leva ett tag till på att vi hade en härlig vecka på Kreta...

Hästarna kommer att få en behövlig vila ett tag framöver, förutom lite lättare övningar på helgerna. Inkörningen av Zeendi pågår och det funkar bra. Alli kör honom helt själv nu!



Fanny och Neptuna tränar i höstsolen!



Bad och sol på Elafonissi beach på Kreta!.....Visst längtar man tillbaka!!