Ja, nu närmar man sig slutet på detta året, och undrar vad nästa år kan ge. Snart börjar ju träningen med hästarna igen. Lite annat har man hunnit med i december...

Alexandra har varit på en fantastisk praovecka hos Åke Svanstedt(märkte dock inga "konstigheter") Hon kunde stannat flera veckor till. Fick köra många olika hästar. Körde mest intervaller där de körde ca 20-25 stycken tillsammans åt gången. Mäktig känsla när det drog iväg! Tack till Martina, som fick hysa husrum åt Alli och Jossan denna veckan.

Alli har också kandiderat som "Tingsryds lucia". Hon blev intervjuad på torget i Tingsryd men även på Tingsrydgymnasternas stora luciashow, med hundratals åskådare. Det var modigt! Lillasyster Fanny var med för andra gången och dansade i showen. Hon dansade som om hon aldrig gjort annat. Det var 4 år sedan förra gången.
Trots massor av röstande räckte det inte för att koras till lucia för Alli, men mamma och pappa var ju jättestolta!

Ikväll har vi firat "lillejulafton" med grannarna som vi alltid gör. Just nu känns det som om man inte får ner någon julmat i morgon. Det är ju några timmar till förståss! Först ska vi upp och sjunga i morgon på morgonen. Fanny fyller 12 år på självaste julafton. Hon önskar sig mest saker till Neptuna och Magnifik och en bärbar dator.....vi får se vad det blir.