Fanny och Marta på Lilla Sprintermästaren. Slutade med en 4:e plats.
 
Alli och Ronaldinho vinner på Vaggeryd
 
 
Denna fantastiska säsongen är faktiskt slut, men man skulle kunna fortsatt ännu längre då hästarna har toppform!
Fanny och Marta II , Alli och Ronaldinho avslutade en fantastisk säsong på Kalmar den 5/11. Då kördes Rickard Alderborgs minneslopp som var över 3000 m långt.
Ronaldinho gick i tuff press mest hela loppet, men fick en kort galopp på upploppet och slutade på en fin 5:e plats. Gick 2.11.
Marta startade 360 m efter första häst, med 3500m att springa. När hästarna närmade sig upploppet började Marta få kontakt och gör ett otroligt avslut och vinner på fina 2.00.4.
En fortfarande taggad Marta får komma fram i vinnarcirkeln och Fanny intervjuas.
Vilka fantastiska hästar och kuskar!
Marta har gjort 23 starter i år, med resultatet 5-5-3. Endast 5 gånger sämre än 5:a. Gjort en rekordsänkning från 2.22 till 2.00.2. Blev 4:a i Lilla Sprintermästaren, och hade blivit 5:a i Derbyt förutom en liten för lång galopp på upploppet som resulterade i en diskning.
Ronaldinho har vi gett mycket tid och det visade sig att han nu funkar. 4 starter med resultatet 1-1-0 och en 5:e placering. Han blir kanon nästa år!
Zeke har också haft många fina placeringar. Zeenith funkade inte alls i år och kommer att få vila ett år. Vi provade även att kastrera honom i maj, men det visade inget resultat då. Får ge honom lite tid.
Fanny har kört in sin 2-åring, Minetta. Hon visar otroligt fint temperament och är jättesnäll. Alli jobbar med sin 2-åring, New Moon. Hon har mycket humör och vet vad hon vill. Men hon kommer bli kanon när hon är klar!
Nu har snön kommit och det är stenhårt i marken. Nu får hästarna vila någon vecka innan nästa säsong drar igång!
 
Marta & Fanny
 
 Alli & Ronaldinho
Ronaldinho & Alli
 
        
Fanny & Marta

Kommentera

Publiceras ej