Fy vad dålig jag är på att uppdatera vår hemsida. Ska försöka sammanfatta sommaren lite. Det har gått fantastiskt bra på tävlingsbanorna. Den 8/9 var vi på Färjestad med Marta och Ronaldinho. Härligt resesällskap fick vi i bilen....Veronica Ingolf. Tack för du följde med.
Marta startade i 5-årsmästerskapet. Hon kändes inte för dagen så bra som hon brukar och kändes lite lat. Inte det rätta klippet. Hon slutade på en 5:e plats på 1.54 och det är väl inte så dåligt egentligen. Men hade hon varit som "vanligt" så hade hon nog kunnat bli bättre placerad. I det andra loppet blev hon 3:a och kändes lite bättre. Gick nytt rek. 1.53. Ronaldinho blev 6:a i ett tufft lopp. Kändes bra men som sagt, ett tufft lopp.
 
Den 11/9 åkte vi på en skön semester till Turkiet. Vi hade underbart väder... Första dagarna 42-43 grader och ca 35 grader i havet. Sen blev det "bara" ca 34-35. Gudomligt sköna kvällar med över 30 grader. Första gången i Turkiet för oss. Vi har varit lite skeptiska till detta landet, men det kan varmt rekomenderas. Tack till mamma och grannarna som skötte våra djur.
 
Den 22/9 var det start för Fanny och Gelden på Östan åkra. Första loppet blev det seger på en fin tid. Inför det andra loppet kändes det som han fått en sträckning eller något. Kändes inte så mycket när han blev varm, men efter ca 3 varv syntes det tydligt och Fanny tog upp honom och blev 6:a. Veterinären tittade på honom och trodde nog att det var en muskelbristning eller liknande. Typiskt när han var så fin i första loppet. 
 
Efter mer än en veckas vila för hästarna, blev det något jobb. Sen blev det start på Vaggeryd med Marta och Ronaldinho. I första loppet startade båda två. Marta går som tusan och in på upploppet tror man nästan på vinst. Men när hon passerat Ronaldinho tyckte Marta att hon ville vänta på honom...blev "loj" och förlorade på en nos. Men hon blev 2:a på nytt rekord 1.52.5. Ronaldinho gör ett kanonlopp och blir 3:a på nytt rek.2.00.2  Snart under 2 min!
I andra loppet startar Ronaldinho näst sist. Rundar allihopa och vinner i överlägsen stil. Kunde spara en del på slutet så han behövde bara gå 2.00.7.
 
I morgon är det start för Marta och "Dino" på Tingsryd. Mycket tuffa lopp....men man blir aldrig bättre om det inte är tufft motstånd anser ja
 
Ronaldinho på Vaggeryd
 
 
 
Marta på Vaggeryd
 
 
     
 
    
 
    
 
   Turkiet 2013
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej